Ολοκλήρωση 1ης ΔΚΕ | Αποτελέσματα

Όταν παρουσιάστηκε η έρευνα του Παρατηρητηρίου Κοινωνικο-πολιτικών Αλλαγών Qed Ελλάδα 2.0 (Ιανουάριος 2016) που έδειχνε τα επίπεδα Απογοήτευσης των Ελλήνων στο 86% (!) δημιουργήθηκε η Expansion: 1η Δράση Κοινωνικής Ενδυνάμωσης με σκοπό την άμεση αναστροφή του κλίματος και την αποφόρτιση των τοξικών συναισθημάτων στην κοινωνική βάση.

Ενημέρωση, Εκπαίδευση, Απελευθέρωση ήταν το τρίπτυχο της 1ης Δράση Κοινωνικής Ενδυνάμωσης. Εργαλεία μας ήταν τα online ψυχολογικά εργαλεία, δημόσιες συζητήσεις, ενδυναμωτικές ομιλίες, απελευθερωτικά workshops, καλλιτεχνικά δρώμενα όπως θεατρικές παραστάσεις, συμμετοχικές παραστάσεις αλλά και κοινωνικά δρώμενα ευρείας κλίμακας.

Σκοπός του πρωτοποριακού project: Δράση Κοινωνικής Ενδυνάμωσης ήταν να Ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει το 1% του πληθυσμού, (περίπου 10.000 άτομα) και να βοηθήσει στην βελτίωση της ψυχολογίας 1.000 άτομα. Και το καταφέραμε!

Η διοργάνωση έγινε από την μη κερδοσκοπική εταιρία ΡΟΗ με την συμβολή της Expansion Method που παρείχε δωρεάν τους εισηγητές και τις εκπαιδεύσεις. Η διάρκειά της ήταν από τον Μάρτιο του 2016 έως τον Δεκέμβριο του 2018.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης Δράσης Κοινωνικής Ενδυνάμωσης.

  • 10.000 Ενδυναμωμένοι Έλληνες.

  • 50 Ενημερωτικές Ομιλίες Ψυχολογικής βελτίωσης

  • 15 Βιωματικά Εργαστήρια Expansion Workshops

  • 1000 Θεραπείες Άμεση προσφορά σε ​πάνω από 1000 άτομα μέσω προσωπικών θεραπειών και Workshops

  • 10.000 Ευαισθητοποιημένοι Έλληνες το 1% του πληθυσμού

12 Εxpansion Workshops | 350 άτομα | ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ

Τα Expansion Workshops είναι ειδικά διαμορφωμένα βιωματικά εργαστήρια πλήρης εφαρμογής της Ψυχολογικής Μεθόδου Άμεσης Συναισθηματικής Αποφόρτισης Expansion Method.

Παρουσιάσθηκαν από τον δημιουργό της μεθόδου Α. Σ. Μάρδα, την ψυχολόγο Γιάννα Φαφαλιού και τον σύμβουλο Αθανάσιο Λυμπεριάδη σε διαφορετικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα.

Τόποι διεξαγωγής: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χίος

Προσωπικές Θεραπείες | 120 άτομα

Τριήμερες Ολοκληρωμένες θεραπείες Άμεσης Συναισθηματικής Αποφόρτισης Expansion Method

Σε συνεργασία με τον Αντικαρκινικό Σύλλογο ΚΕΦΙ προσφέραμε 120 προσωπικές θεραπείες Expansion Method από πιστοποιημένους Συμβούλους και Θεραπευτές.

Οι Θεραπείες ήταν εντελώς δωρεάν και τα οφέλη απερίγραπτα. Ευχαριστούμε όλους τους Συμβούλους της Expansion Method για την μοναδική προσφορά τους.

40 Ενημερωτικές Ομιλίες | 2000 άτομα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Οι ενημερωτικές ομιλίες είχαν ως σκοπό να προσεγγίσουν το κοινό για τα οφέλη της καλής ψυχολογίας και τις εκδηλώσεις της δράσης.

H πιο σημαντική στιγμή της 1ης ΔΚΕ ήταν το Roundtable που συντόνισε η καταξιωμένη παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου στον ΙΑΝΟ σε συνεργασία με την Όμορφη Ζωή.

SOCIAL MEDIA | 30.000 άτομα

ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Αξιοποιήσαμε την διάθεση των χρηστών να κοινοποιούν τσιτάτα quotes και δημιουργήσαμε 200 γραφιστικά με θετικά καθημερινά μηνύματα.

Τα προωθήσαμε μέσω των social media και εμπνεύσαμε χιλιάδες συμπολίτες μας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μπορείτε να δείτε όλα τα γραφιστικά συγκεντρωμένα

στην σελίδα της Expansion Method στο Facebook.

 

ΒΙΒΛΙΟ | ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ | Α.Σ.ΜΑΡΔΑΣ, Εκδ. ΛΙΒΑΝΗ

Ο εμπνευστής της ΔΚΕ έγραψε ένα μυθιστόρημα μυθοπλασίας για την μέθοδο και το εκδώσαμε σε έναν από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς ομίλους της Ελλάδος.

Η ανταπόκριση ήταν τεράστια και συνεχίζει μέχρι σήμερα να εμπνέει και να ωθεί τους αναγνώστες του να κοιτάξουν μέσα τους για να απελευθερώσουν ότι τους περιορίζει.

Το παρουσιάσαμε στον ΙΑΝΟ τον Νοέμβριο του 2017.

 

Αφήστε μια απάντηση

Πώς μπορώ να σας βοηθήσω;

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας καλέσουμε άμεσα!

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?