Νέα μεθοδολογία για Ρεφλεξολόγους ERM

Το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας σε συνεργασία με την βραβευμένη μέθοδο Άμεσης Συναισθηματικής Αποφόρτισης Expansion Method παρουσιάζουν την “ERM Ρεφλεξολογία – Expansion Reflexology Method ” στο Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας,  στις 12.3.18 στις 19:00-21:00.

Θα παρουσιαστεί η νέα προσέγγιση με την μεθοδολογία της, που στοχεύει στο να μειώσει το χρόνο των ευεργετικών θεραπευτικών αποτελεσμάτων της Ρεφλεξολογίας σε σωματικό, αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο, για μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η Ρεφλεξολογία είναι η πιο διαδεδομένη συμπληρωματική μέθοδος που βοηθά στην αυτοθεραπεία του σώματος με εξαιρετικά αποτελέσματα! Πληθώρα ερευνών και μελετών έχουν αποδείξει την ουσιαστική προσφορά της στην θεραπεία και πολλά νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο την έχουν εισαγάγει στις πρακτικές τους.

 
Θα μπορούσε άραγε να παρέχει την ίδια βελτίωση και σε ψυχολογικό επίπεδο; Με την ERM Ρεφλεξολογία, μπορεί!

Η Ομιλία απευθύνεται σε:

Όλους όσους ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την σωματική και ψυχική υγεία τους.

Σε επαγγελματίες ρεφλεξολόγους που θέλουν να γνωρίσουν ένα νέο ρεφλεξολογικό εργαλείο.

Οφέλη για τους συμμετέχοντες:

  • Θα γνωρίσουν τα οφέλη της Ρεφλεξολογίας και πώς μπορούν να την εισάγουν στην ζωή τους με απλές τεχνικές που μπορούν να τις εφαρμόσουν μόνοι τους.

  • Θα γνωρίσουν πώς η ERM Ρεφλεξολογία μπορεί να τους βοηθήσει στην αυτοθεραπεία αλλά και να μειώσουν δραστικά τα επίπεδα άγχους και στρες.

  • Πώς καταφέρνει να αποφορτίσει τα τοξικά πυρηνικά συναισθήματα μέσα σε μια συνεδρία, υπεύθυνα για τα περισσότερα ψυχοσωματικά προβλήματα.

  • Θα γνωρίσουν για το επαγγελματικό τμήμα και πώς μπορούν να συμμετάσχουν.

  • Ειδικές προσφορές.

Λίγα λόγια για την ERM Ρεφλεξολογία

Το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας είναι η  εξειδικευμένη σχολή εκπαίδευσης Ρεφλεξολογίας στην Ελλάδα με πάνω από είκοσι χρόνια λειτουργίας,  προσφοράς και συνεχής παρουσίας στην Ελληνική και Διεθνή σκηνή. Η ιδρύτρια του κέντρου, Ευφροσύνη Μάρδα Στραβελάκη έχει διαπιστώσει από την πολύχρονη εμπειρία της ότι κατά την διάρκεια της ρεφλεξολογικής συνεδρίας ο δέκτης χαλαρώνει και ανοίγεται στο ρεφλεξολόγο. Του μιλάει για τα προσωπικά του προβλήματα, αλλά ο ρεφλεξολόγος δεν έχει τα κατάλληλα επιστημονικά εργαλεία στα χέρια του για να τον υποστηρίξουν. Πιστεύει ότι αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να μείνει αναξιοποίητη.

Για να δημιουργήσει μια νέα προσέγγιση που βοηθά και σε σωματικό αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο κατά την διάρκεια της ρεφλεξολογικής συνεδρίας, συνεργάσθηκε με την μέθοδο Άμεσης Συναισθηματικής Αποφόρτισης και Επίτευξης Στόχων, την Expansion Method.

Η νέα μεθοδολογία θα παρουσιαστεί τον Μάιο του 2018 στην Πορτογαλία, στο Πανευρωπαϊκό συνέδριο Ρεφλεξολογίας,  του Reflexology in Europe Network -RiEN.

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής: Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 | 19:00 – 21:00

Κόστος συμμετοχής: Ελεύθερη είσοδος

Αφήστε μια απάντηση

Πώς μπορώ να σας βοηθήσω;

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας καλέσουμε άμεσα!

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?