Συνδυάζει τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία της ψυχολογίας σε μια δομημένη μεθοδολογία με αυστηρό πρωτόκολλο. Το έμπειρο μάτι θα διαπιστώσει στοιχεία από Ψυχανάλυση, Συστημική προσέγγιση, Συμπεριφοριστική αλλά και τεχνικές από Life Coaching και συμπληρωματικές θεραπείες. Μια θεραπεία, χιλιάδες οφέλη.

Την πρώτη ημέρα (διάρκεια 90 λεπτά) συναποφασίζουμε τον στόχο που θέλουμε να πετύχουμε. Μετά βρίσκουμε τι μας περιορίζει για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Ξεκαθαρίζουμε τα συναισθήματα που νιώθουμε και τα καταγράφουμε όπως και την επίπτωση που έχουν στο σώμα μας. Στην συνέχεια αποκαλύπτουμε από που “τραβάμε” τα συναισθήματα από το βαθύ παρελθόν μας με μια τεχνική που ονομάζεται Συναισθηματική Σύνδεση και αποφορτίζουμε αυτά τα συναισθήματα με έναν Συστημικό Δημιουργικό Οραματισμό ειδικά δημιουργημένος για την Expansion.

Την δεύτερη ημέρα (διάρκεια 45 λεπτά) κάνουμε μια επανάληψη ό,τι κάναμε την πρώτη ημέρα και συναποφασίζουμε ένα δυναμικό πρόγραμμα συμπεριφοριστικής 21 ημερών που θα σε βοηθήσει να επαναπρογραμματίσεις την αρνητική σου πεποίθηση σε μια θετική. Συμπληρώνουμε το ερωτηματολόγιο για να διαπιστώσουμε τα οφέλη που ήδη νιώθουμε και τέλος, κλείνουμε ένα τηλεφωνικό ραντεβού μετά από 21 ημέρες για να καταγράψουμε την πρόοδο.

Αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι κάθε εφαρμογή της μεθόδου θα νιώθεις και λίγο καλύτερα και θα διαπιστώνεις και αλλαγές στη ζωή σου. Αν και οι αλλαγές είναι μόνιμες, σε κάθε μια εφαρμογή αποφορτίζεις και ένα από τα πυρηνικά* σου τραύματα. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστείς περίπου 3 εφαρμογές για να διαπιστώσεις σημαντικές βελτιώσεις. Αν και οι περισσότεροι από τους δέκτες της μεθόδου διαπίστωσαν μεγάλες αλλαγές από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Οπότε με λίγη υπομονή ναι, θα λύσεις τα πιο σημαντικά σου προβλήματα με την Expansion. 

* τα τραύματα που έχουν συμβεί από 0-12 ετών.

Δεν είναι πάντα απαραίτητες οι 3 εφαρμογές αλλά εμείς πάντα τις προτείνουμε για να σταθεροποιήσουμε τα αποτελέσματα και να ολοκληρώσουμε και την βιωματική εκπαίδευση που βοηθά στην καλύτερη διαχείριση των συναισθημάτων μας.

Η έρευνά μας έχει δείξει ότι ενώ βρίσκουμε απαντήσεις από την πρώτη εφαρμογή, τα αποτελέσματα γίνονται πιο σταθερά με το που ολοκληρωθούν 3. Δυστυχώς, δεν έχουμε ζήσει μόνο μια ή δύο τραυματικές εμπειρίες. Είναι πολλές. Και όσο μεγαλύτερος σε ηλικία είσαι, τόσο περισσότερο πόνο έχεις συλλέξει, τόσο περισσότερες εφαρμογές χρειάζεσαι.

Υπάρχουν και είναι οι εξής:

  1. Να μην λαμβάνεις Ψυχιατρικά φάρμακα (με ή χωρίς συνταγή γιατρού)
  2. Να μην λαμβάνεις καμία ναρκωτική ουσία (ακόμα και κάνναβη για οποιοδήποτε λόγω)
  3. Αν έχεις διαγνωστεί από κάποιο ψυχικό νόσημα θα πρέπει να απευθυνθείς στους Ψυχολόγους της μεθόδου και όχι τους Συμβούλους.
  4. Αν συνεργάζεσαι με κάποιον ψυχολόγο – ψυχοθεραπευτή θα πρέπει να τον ενημερώσεις για την απόφασή σου να εφαρμόσεις την μέθοδο.

Και βέβαια μπορείς. Κάθε Νοέμβριο και Φεβρουάριο (2 φορές τον χρόνο) παρουσιάζεται το πρόγραμμα Προσωπικής Χρήσης που έχει διάρκεια 3 μηνών (28 ωρών περίπου) που σε εκπαιδεύει στο να εφαρμόζεις μόνος/η σου την μέθοδο χωρίς την βοήθεια κάποιου Συμβούλου. Αλλά είναι αποκλειστικά για ατομική χρήση και όχι για να την προσφέρεις σε τρίτους. Αν θέλεις κάτι τέτοιο, μπορείς να συνεχίσεις την εκπαίδευσή σου και να πιστοποιηθείς ως Σύμβουλος Προσωπικής Βελτίωσης Expansion.

Ανάλογα το θέμα που σας απασχολεί ο Σύμβουλός σας θα σας προτείνει τον αριθμό των προβλεπόμενων εφαρμογών. Συνήθως δεν ξεπερνάνε τις 3 παρά σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

Πολλοί από τους δέκτες μας βλέπουν τα αποτελέσματα που επιθυμούν νωρίτερα. Σε τέτοια περίπτωση μπορείτε να ολοκληρώσετε την συνεργασία ή να εργαστείτε για κάποιο άλλο θέμα που σας απασχολεί.

Ιδανικά ο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να ασχοληθεί με την Expansion και να αποφορτίσει τα τραύματα του παρελθόντος του για να μπορεί να ζήσει πιο ευτυχισμένος και ελεύθερος. Δεν χρειάζεται να “ασθενήσουμε” για να ασχοληθούμε με τα συναισθήματά μας.

Οπότε η απάντησή μας στην ερώτηση είναι μπορείτε να ξεκινήσετε όποτε θέλετε. Τα προβλήματα μπορούν να είναι μικρά ή μεγάλα φτάνει να μην έχουν εξελιχθεί σε ψυχική νόσο.

Αν έχετε ασθενήσει ψυχικά, θα πρέπει να ασχοληθούμε πρώτα με την νόσο και μετά με την βελτίωση.

Ναι, γιατί είναι προς όφελός σου.  Έτσι ξέρεις τι να περιμένεις από τον σύμβουλό σου και ποιες είναι οι υποχρεώσεις του.

Να γνωρίζεις ότι μπορείς να απευθυνθείς πάντα στον ICEM (International Council of Expansion Method) για όποια απορία ή παράπονο έχεις. Παίρνουμε πολύ σοβαρά όλες τις απόψεις και βελτιώνουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας, για να παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη βελτίωση: Email ICEM: info@expansionmethod.com 

Ο Σύμβουλος Προσωπικής Βελτίωσης Expansion είναι ειδικά εκπαιδευμένος σύμβουλος που έχει την άδεια χρήσης της μεθόδου και έχει εκπαιδευτεί από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς ή τον δημιουργό της μεθόδου.

Ιεραρχικά είναι κάτω από τον Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας.

Ιεραρχία:

  1. Ψυχαναλυτής
  2. Ψυχοθεραπευτής
  3. Ψυχολόγος
  4. Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
  5. Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης

Όχι δεν είναι. Ο Σύμβουλος Προσωπικής Βελτίωσης Expansion βοηθά στην απελευθέρωση των περιορισμών του παρελθόντος σου για να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να πετύχεις τους στόχους σου.

Για να πετύχεις τους στόχους σου συνεργάζεσαι με έναν Life Coach. Οι Life Coach δεν βοηθάνε στην βελτίωση ή θεραπεία τραύματος. Ασχολούνται αποκλειστικά με το μέλλον, όχι για τι έχει συμβεί μέχρι τώρα.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το πιο σημαντικό στην εξέλιξή σου είναι να μπορείς να πας όπου εσύ θες χωρίς περιορισμούς. Άπαξ και έχεις απελευθερωθεί, μπορείς με ευκολία να πετύχεις όποιον στόχο θέλεις. Με ή χωρίς βοήθεια.

Θέλεις να ξεκινήσεις;

Με ένα κλικ μπορείς να κλείσεις το ραντεβού σου με πιστοποιημένους Συμβούλους Expansion PdC.