Νέα Μεθοδολογία για Καλλιτέχνες

Nέα μεθοδολογία, ειδικά σχεδιασμένη για Καλλιτέχνες, βασισμένη πάνω στην καινοτομική ψυχολογική μέθοδο Άμεσης Συναισθηματικής Αποφόρτισης, Expansion Method.

Η M A R D A  method είναι μια πρωτοποριακή μεθοδολογία ειδικά σχεδιασμένη για επαγγελματίες Ηθοποιούς, μια ολιστική συνδυαστική μέθοδος που καταφέρνει την ταυτόχρονη βελτίωση της ψυχικής υγείας, συμβάλλοντας δραματικά στην αύξηση της αυτογνωσίας, της Συναισθηματικής Νοημοσύνης (EQ),  της επιτάχυνσης της προσωπικής εξέλιξης και τέλος, στην αναβάθμιση της υποκριτικής τέχνης .

Προσφέρει στον ηθοποιό δομημένη μεθοδολογία για να προσεγγίσει τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα του και προσφέρει την δυνατότητα της Συναισθηματικής Ανακούφισης για την βελτίωση της υποκριτικής του δεινότητας.

Τα αποτελέσματα της μεθόδου διαφαίνονται με το τέλος της εφαρμογής της από τον ηθοποιό ως συναισθηματική ανακούφιση με ταυτόχρονη σωματική και ψυχική ενδυνάμωση και ως βελτίωση της υποκριτικής του ικανότητας. Τα ευεργετικά αποτελέσματά της επεκτείνονται και στην προσωπική ζωή των ηθοποιών βελτιώνοντας τους βασικούς της τομείς όπως: καριέρα, υγεία, σχέσεις.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ

“Θέλουμε οι ηθοποιοί να έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν εμπλουτισμένες βαθιές ερμηνείες, όμοιες των οποίων δεν έχουμε ξαναδεί. Η δύναμη της MARDA method βελτιώνει δομικά την υποκριτική τέχνη, προσφέροντας την δυνατότητα της συναισθηματικής αποφόρτισης και την αποφυγή της μετάθεσης των τοξικών συναισθημάτων που συμβάλλουν στις υπερβολικές και μη φυσικές ερμηνείες”. Αργύρης Σ. Μάρδας, δημιουργός της μεθόδου.

Οι ηθοποιοί έρχονται στην εργασία τους καθημερινά σε επαφή με τις τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος. Ανάλογα με την μεθοδολογία που χρησιμοποιούν, τις αξιοποιούν ή τις παραμερίζουν. Φανταστείτε όμως να μπορούσαν να τις αποφορτίσουν , αποφεύγοντας την “μετάθεση συναισθήματος” δημιουργώντας έτσι μια βαθιά ερμηνεία, απελευθερωμένη από περιορισμούς, τοξικότητα και υπερβολές.

Το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί, βάσει της ψυχολογίας, είναι η “Μετάθεση Συναισθήματος”. Η ανθρώπινη φύση αυτομάτως και ενστικτωδώς συνδέεται με παρελθοντικές εμπειρίες για την κατανόηση των εμπειριών της και μεταθέτει το συναίσθημα από αυτές στο τώρα, στην ερμηνεία και στην καθημερινότητά τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την σύγχυση στην ερμηνεία, μπερδεύοντας την προσωπικότητα του ηθοποιού με  αυτή του ήρωα. Μέχρι στιγμής ο ηθοποιός δεν είχε στα χέρια του ένα εργαλείο που θα τον βοηθούσε να ξεκαθαρίσει τι είναι “δικό του” και τι του ήρωα που υποδύεται.

Για αυτό τον λόγο δημιουργήθηκε η MARDA method. Συνδυάζει πετυχημένα την προσωπική εξέλιξη και αυτογνωσία του ηθοποιού μέσω της τέχνης του, με την στοχευμένη, άμεση συναισθηματική ανακούφιση που προσφέρει η βραβευμένη καινοτομική ψυχολογική μέθοδος Expansion Method. Τη μέθοδο την εμπνεύστηκε ο Αργύρης Σ. Μάρδας, συγγραφέας, σκηνοθέτης και δημιουργός της Expansion Method και της ERM Reflexology, βραβευμένος με το μετάλλιο του Υποστηρικτή από το ίδρυμα Ελπίδα, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση της ψυχολόγου ψυχοθεραπεύτριας, Γεωργίας Χατζηνικολάου.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

  • Αναβάθμιση και διεύρυνση ερμηνευτικής δυνατότητας.

  • Βελτιωμένες Ρεαλιστικές ερμηνείες

  • Αποφυγή συναισθηματικών συγχύσεων μεταξύ της προσωπικότητα του ηθοποιού με την προσωπικότητα του ήρωα

  • Αύξηση της απόλαυσης της ερμηνευτικής εμπειρίας.

  • Καλύτερη διάθεση, αίσθηση αισιοδοξίας

  • Αναβάθμιση της Συναισθηματικής Νοημοσύνης του ηθοποιού και αυτογνωσίας.

  • Προσωπική εξέλιξη ταυτόχρονα με την ερμηνευτική πράξη.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΜΗΝΗ.

Με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνουμε την συνεργασία με το Θέατρο Αλκμήνη για την παρουσίαση και διεξαγωγή των ενημερωτικών ομιλιών και βιωματικών σεμιναρίων της Marda Method. Περισσότερα: https://www.theatro.gr/seminars

Αφήστε μια απάντηση

Πώς μπορώ να σας βοηθήσω;

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας καλέσουμε άμεσα!

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?