Οι Συνεργάτες μας

Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων

Ενημερωτικό Εκπαιδευτικό κέντρο εξειδικευμένο στη Συναισθηματική Νοημοσύνη, Συναισθηματική εκπαίδευση και Θεραπεία.
Το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων, Ροή αμκε μελετά την Συναισθηματική Νοημοσύνη των Ελλήνων και προσφέρει βελτίωση και θεραπεία. Έχει έδρα το Παλαιό Φάληρο, Αττικής. Έχει παρουσιάσει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο με τις Δράσεις του σε καρκινοπαθείς, άτομα με σκλήρυνση κατα πλάκας κ.α. Βραβευτηκε με το μετάλλιο του Υποστηρικτή από την ΕΛΠΙΔΑ για το έργο της το 2016. Πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων είναι ο Αργύρης Στραβελάκης Μάρδας, συγγραφέας, Σύμβουλος Προσωπικής Βελτίωσης.

Κ.Ε.Φ.Ι

Αντικαρκινικός Σύλλογος
Ο Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι ιδρύθηκε την άνοιξη του 2004 στην Αθήνα, με στόχο να προσφέρει συναισθηματική, ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη στους ογκολογικούς ασθενείς και τα μέλη των οικογενειών τους, καθώς και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σχετικά με τον καρκίνο.

Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας

Ασχολείται αποκλειστικά με Μαστολογικά θέματα.
Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (ΕΕΜ) αποσκοπεί στον συντονισμό επί εθνικού επιπέδου των επιστημονικών προσπαθειών των ειδικών ιατρών, αλλά και άλλων επιστημόνων που ασχολούνται με τον μαστό. Με κάθε μέσο που διαθέτει σήμερα η ιατρική επιστήμη, προσπαθεί για την πλήρη, σωστή και ποιοτική διάγνωση αλλά και για την καλύτερη δυνατή εξατομικευμένη θεραπεία και αντιμετώπιση των γυναικών με προβλήματα μαστού, γεγονότα που έχουν όφελος για την ίδια τη γυναίκα και για το κοινωνικό σύνολο.

Ελληνική Σχολή Μαστολογίας

Η Expansion είναι μέρος των σπουδών της Σχολής.
H Ελληνική Σχολή Μαστολογίας λειτουργεί υπό την Αιγίδα της Διεθνούς Εταιρείας Μαστολογίας. Σκοπός της είναι να παρέχει μία ολοκληρωμένη γνώση στη Μαστολογία στους ιατρούς που το αντικείμενο τους σχετίζεται με τον μαστό. Από το 2013 τελεί και υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας.

Athens Synthesis Center

Σχολή εξειδικευμένη στην Συμβουλευτική.
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 ATHENS SYNTHESIS προσφέρει σε βάθος εκπαίδευση στη συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία βασισμένη στην ανθρωπιστική και συνθετική παράδοση.

Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας

Σχολή εξειδικευμένη στην Ρεφλεξολογία.
Η σχολή ρεφλεξολογίας Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας, ιδρύθηκε το 1994. Προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και έρευνα Ρεφλεξολογίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για να σας λύσουμε κάθε απορία και να σας βοηθήσουμε στην εκκίνηση της δικής σας Προσωπικής Βελτίωσης.

Ήταν τυχαίο και ταυτόχρονα μοιραίο να σας βρω!! Χαίρομαι απίστευτα γι αυτή μας τη γνωριμία. Παίρνω συνεχώς καινούργια πράγματα από τα σεμινάρια και από το επαγγελματικό τμήμα της expansion που με κάνουν ευτυχισμένη!! Ευχαριστώ πολύ γι αυτό και συγχαρητήρια για το πολύτιμο έργο σας

Ευχαριστώ πολύ!
Αλεξάνδρα ΚαζάλαΑλεξάνδρα Καζάλα,

Θέλεις να ξεκινήσεις άμεσα την Προσωπική σου Βελτίωση;