Δημήτρης ΓκαρήςΙΤ Executive Manager/ Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης

Tομείς Eξειδίκευσης
  • Ψυχική – Συναισθηματική Αποφόρτιση
Ειδικότητες
  • Σύμβουλος Προσωπικής Βελτίωσης (PdC – ΠΡΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ 2021)
  • Μηχανικός Η/Υ και Αυτοματισμών – Polytechnic School of Timisoara Romania,
  • Ερασιτέχνης τραγουδιστής

Ο Γκαρής Δημήτρης είναι ένας συλλέκτης δίσκων και εμπειριών ζωής. Είναι Manager στον χώρο του  IT για περισσότερο από 30 χρόνια . Ταυτόχρονα, όντας ανήσυχο πνεύμα , δεν σταμάτησε ποτέ την αναζήτηση νέων εμπειριών και όμορφων ταξιδιών ζωής. Έζησε και ζει πράγματα έντονα, έχει σχέδια για το μέλλον και δεν σταματά να εκπλήσσεται για τις αλλαγές που συμβαίνουν μέσα του αλλά και  γύρω του.

Ο χώρος του IT , στον οποίο δραστηριοποιείται, φαίνεται σε πρώτη φάση ξένος με την συναισθηματική νοημοσύνη. Σε ένα χώρο που το IQ περισσεύει, η ανάγκη να υπάρχει ενσυναίσθηση κρίνεται απαραίτητη και άκρως εξισορροπιστική.  Αν δεν υπάρχει επικοινωνία οι ομάδες δεν δουλεύουν εσωτερικά σε ένα οργανισμό. Η επικοινωνία με τον πελάτη αν είναι προβληματική δεν θα φέρει αποτέλεσμα, δηλαδή πωλήσεις. Συνεπώς ακόμα και στην εποχή που φαίνεται ότι  οι μηχανές τεχνητής νοημοσύνης και το Cloud έχουν τον πρώτο λόγο, ο άνθρωπος είναι πάντα πάνω απ’ όλα, και εδώ είναι ο ρόλος στον οποίο καλείται να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Δημήτρης είναι δημιουργικός, δραστήριος, αποφασιστικός, με χιούμορ και επικοινωνιακός. Λατρεύει να ακούει μουσική και να ταξιδεύει στον κόσμο.Αγαπά να γνωρίζει και να συζητάει με ανθρώπους. Είναι καλός δέκτης και έχει μεγάλη ενσυναίσθηση. Το αγαπημένο του μότο ζωής  είναι ‘’κάνε ένα βήμα την φορά’’, να θέτεις δηλαδή στόχους χωρίς να βιάζεσαι. Ποτέ δεν είναι αργά στην ζωή να κατακτήσεις αυτά που πάντα ονειρευόσουν η έστω μέρος αυτών. Στο ταξίδι αυτό θα εμφανιστούν άνθρωποι και γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να πάς παρακάτω, παίρνοντας τα ανάλογα μαθήματα κάθε φορά. Η ζωή είναι μια αέναη πορεία προς την αυτογνωσία και αυτοβελτίωση!

Γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα, Αιγάλεω από την Καλλιόπη Γκαρή με καταγωγή από την Κύθνο και τον Διονύση Γκαρή με καταγωγή από την Αίγινα,

Η οικογένεια του ήταν μια απλή μεσοαστική οικογένεια που προσέφερε αυτά που μπορούσε. Ποτέ δεν έλειψαν από το σπίτι, η θαλπωρή, η ζεστασιά και τα γλέντια που γίνονταν τότε.

Είχε απο μικρός έφεση στο γράψιμο και στην μουσική.Αυτό ίσως εξηγείται από το γεγονός ότι ο παππούς Δημήτρης αλλά και ο προπάππος από την μεριά του πατέρα του,ήταν μουσικοί. Το rock, Woodstock, ο Γαλλικός Μάης , έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην προσωπικότητα του κατά την εφηβεία του.

Το 1981 έφυγε στην Ρουμανία για σπουδές έως το 1988 όταν επέστρεψε στην Ελλάδα για το στρατιωτικό. Στην συνέχεια ξεκίνησε την καριέρα του στον χώρο της Πληροφορικής από πολύ χαμηλά.

Παντρεύεται και από τον γάμο αυτό θα έρθει στην ζωή το 1995 η κόρη του Κέλλυ, η μεγαλύτερη επιτυχία και κατάκτηση της ζωής του. Μια αγάπη χωρίς όρους!

Επαγγελματικά η ζωή θα τα φέρει έτσι ώστε μετά από μια επιτυχημένη πορεία σε μεγάλη ελληνική εταιρεία, θα αναλάβει το start-up του υποκαταστήματος στην Ρουμανία.

Εκεί θα παραμείνει έως το 2012. Στην συνέχεια και έως σήμερα αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής σε άλλη ελληνικών συμφερόντων εταιρεία Πληροφορικής.

Στην Ρουμανία κυρίως λόγω της σχέσης του με μια ψυχολόγο, θα μπεί και θα γνωρίσει έναν άλλο κόσμο , διαφορετικό,  που δεν έχει καμία σχέση με business.

θα παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια και events ( Lise Bourbeau, Osho dynamic meditations, οικογενειακούς αστερισμούς, κα)

Το 2015 μετά από ένα χωρισμό αποφάσισε να παρακολουθήσει ένα κύκλο σαμανικής ιατρικής που μετά την ολοκλήρωση του, άνοιξε και άλλους  δρόμους μέσα του!

Είχε φτάσει η στιγμή να ανεβεί στην σκηνή της ζωής του. Και ανέβηκε. Μεταφορικά και κυριολεκτικά. Αποφασίζει να γραφτεί στο Rockschool στο Βουκουρέστι, κάνοντας μαθήματα φωνητικής. Την τελευταία φορά που είχε βρεθεί επί σκηνής , ήταν σε μια συναυλία όταν ήταν φοιτητής στα 20 του χρόνια!

Συνεπώς, 32 χρόνια μετά αποφασίζει να ξανατραγουδήσει. Ακολουθούν αρκετές συναυλίες με groups η και χωρίς, μια εμφάνιση σε τηλεοπτικό τοπικό κανάλι, video clip ενός τραγουδιού και αρκετές ώρες πρακτικής στο σπίτι το τελευταίο διάστημα κυρίως λόγω πανδημίας. Έχει και άλλα  σχέδια( φυσικά) για δικά του τραγούδια αλλά δεν βιάζεται. Η ίδια η ζωή θα αποφασίσει.

Η Expansion είναι το τελευταίο δώρο που έχει λάβει από το σύμπαν και η ευγνωμοσύνη του για αυτό είναι τεράστια. Η επιθυμία του; Να πάει παρακάτω το δώρο και σε άλλους ανθρώπους. Σε όσους αποφασίσουν να ανεβούν στην ‘’σκηνή’’ της ζωής τους!

δημοσιεύσεις

contact details

Online

Social Profiles

Θέλετε κάποια βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας εύκολα και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε. 

Είναι εντυπωσιακό!! Απελευθερώθηκαν θαμμένα συναισθήματα, βελτιώθηκε η ψυχολογία μου, η σχέση μου με την οικογένειά μου και με τους κοντινούς μου ανθρώπους (φίλους και συγγενείς). Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα, είναι ότι καλύτερο υπάρχει! Η τεχνική είναι μοναδική και εχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Θα τα διαπιστώσετε στην υγεία, τις σχέσεις σας, την εργασία σας και την οικογένεια σας. Η μέθοδος, τα εργαλεία, η πρακτική ειναι πρωτοποριακή εφαρμογή. Για μένα είναι , ” ανεκτίμητος θησαυρός !! “.

Ανεκτίμητος θησαυρός
Ανδριάνα Κατσούλη

Θέλετε να γίνετε Σύμβουλος Προσωπικής Βελτίωσης;