Θεοδώρα Αγγελάτου – ΡαυτόπουλουΕναλλακτική θεραπεύτρια, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης (Personal Development Consultant-Expansion Method)

Tομείς Eξειδίκευσης
  • Συναισθηματική Αποφόρτιση,
  • Βελτίωση συναισθηματικής νοημοσύνης,
  • Ανάπτυξη δεξιοτήτων
Ειδικότητες
  • Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης (2020) 
  • Σύμβουλος Κοινωνικής Συναισθηματικής Μάθησης (2021) 
  • Δονητική Διεύρυνση (Θεραπεία των Κρυστάλλινων Χεριών) 
  • Ρεϊκι 1ου – 2ου βαθμού (2016) 
  • Ενεργειακή Σαμανική Ιατρική (2017) 
  • Συμβουλευτική (2018)

Ονομάζομαι Θεοδώρα Αγγελάτου-Ραυτοπούλου, δραστηριοποιήθηκα 25 χρόνια στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας κοσμήματος. Σε αυτό το διάστημα έχοντας δυο παιδιά εκπαίδευα τον εαυτό μου στο πολυδιάστατο ρόλο της μητέρας. Η συνεχής επαφή μου με πολλούς ανθρώπους, η εμπιστοσύνη που μου έδειχναν στο να μοιραστούν κομμάτια της ψυχής τους, αλλά και η δική μου ανάγκη για βελτίωση, με οδήγησαν πριν 8 χρόνια στο κόσμο της προσωπικής αναζήτησης. Έναν όμορφο κόσμο που έχει πολλά να σε διδάξει και να σου δώσει εργαλεία για να προσφέρεις σε συνανθρώπους σου.

Σε αυτά τα χρόνια παρακολούθησα πολλά σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης και συγχρόνως σεμινάρια του εναλλακτικού χώρου. Ολοκλήρωσα το Πρόγραμμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2018-2017) και την επόμενη χρόνια το τμήμα «Επιμόρφωση σε θέματα Ψυχολογίας, Συμβουλευτικής και Προπονητικής Ζωής» (2019-2018) του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Στη συνέχεια, επέλεξα να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου και να εκπαιδευτώ στη Μέθοδο Άμεσης Προσωπικής Βελτίωσης Expansion Method, ολοκληρώνοντας το επαγγελματικό τμήμα. 

Πιστεύω πάντα ότι έχω πολλά ακόμα να μάθω, οπότε συνεχίζω με την εκπαίδευση ως Σύμβουλος Κοινωνικής Συναισθηματικής Μάθησης και τη συμμετοχή μου στο ετήσιο τμήμα Θετικής Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. 

Συμμετοχή στη 2η Δράση Κοινωνικής Ενδυνάμωσης που διοργάνωσε η Expansion Method παρέχοντας θεραπείες Ψυχικής και Συναισθηματικής Αποφόρτισης σε καρκινοπαθείς , μέλη του Συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι. ( Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών) 

-Συμμετοχή στην 4η Ημερίδα Προσωπικής Βελτίωσης του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων και της Expansion Method. Μελέτη-Παρουσίαση: «Expansion Method και Επίτευξη Ευτυχίας. 

– Συμμετοχή σε δράσεις σε φιλανθρωπικά ιδρύματα μέσω του εθελοντικού οργανισμού «Worldventures Foundation”.  

[Ίδρυμα «Παμμακάριστος», Ελληνική Εταιρεία για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας,  Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας, Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Ορίζοντες (Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες), Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, Make a wish, Χαμόγελο του Παιδιού]

δημοσιεύσεις

contact details

Social Profiles

Θέλετε κάποια βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας εύκολα και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε. 

Είναι εντυπωσιακό!! Απελευθερώθηκαν θαμμένα συναισθήματα, βελτιώθηκε η ψυχολογία μου, η σχέση μου με την οικογένειά μου και με τους κοντινούς μου ανθρώπους (φίλους και συγγενείς). Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα, είναι ότι καλύτερο υπάρχει! Η τεχνική είναι μοναδική και εχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Θα τα διαπιστώσετε στην υγεία, τις σχέσεις σας, την εργασία σας και την οικογένεια σας. Η μέθοδος, τα εργαλεία, η πρακτική ειναι πρωτοποριακή εφαρμογή. Για μένα είναι , ” ανεκτίμητος θησαυρός !! “.

Ανεκτίμητος θησαυρός
Ανδριάνα ΚατσούληΑνδριάνα Κατσούλη,

Θέλετε να γίνετε Σύμβουλος Προσωπικής Βελτίωσης;