Ειρήνη ΑργύρηΟικονομολόγος, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης

Tομείς Eξειδίκευσης
 • Συναισθηματική Αποφόρτιση
 • Βελτίωση Συναισθηματικής Νοημοσύνης
 • Βελτίωση Σχέσεων
 • Μείωση Άγχους
 • Αντιμετώπιση Κρίσεων Πανικού
Ειδικότητες
 • Σύμβουλος Προσωπικής Βελτίωσης PdC 2021 
 • Σύμβουλος Κοινωνικής Συναισθηματικής Μάθησης, 2021 
 • Οικονομολόγος

Η Ειρήνη Αργύρη είναι πιστοποιημένη Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης Expansion Method και Σύμβουλος Κοινωνικής Συναισθηματικής Μάθησης. Συμμετέχει ενεργά στις Κοινωνικές Δράσεις του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων, προσφέροντας εθελοντικά υπηρεσίες ψυχικής – συναισθηματικής αποφόρτισης. Το 2021 παρουσίασε τη μελέτη της πάνω στη σημασία της Συναισθηματικής Νοημοσύνης στο χώρο των επιχειρήσεων, στην 5η Ημερίδα Προσωπικής Βελτίωσης του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων.

«Στόχος μου είναι να βοηθήσω ολοένα και περισσότερους ανθρώπους να αισθάνονται ευημερία και γαλήνη στην καθημερινότητά τους – να συνδεθούν με την εσωτερική τους αλήθεια».

Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και έχει εργαστεί στον τομέα του Finance, των Logistics, του Marketing, του Ανθρώπινου Δυναμικού αλλά και της Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων.

Παρά το ενδιαφέρον που βρίσκει στον κλάδο των επιχειρήσεων, η αγάπη της προς τον ανθρώπινο παράγοντα ήταν πάντα κυρίαρχο στοιχείο στη ζωή της και έτσι ξεκίνησε να εμβαθύνει στον ανθρώπινο ψυχισμό.

δημοσιεύσεις

contact details

Online

Social Profiles

επικοινωνία

Αν θέλετε, αφήστε τα στοιχεία σας.

  Θέλετε κάποια βοήθεια;

  Επικοινωνήστε μαζί μας εύκολα και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε. 

  Είναι εντυπωσιακό!! Απελευθερώθηκαν θαμμένα συναισθήματα, βελτιώθηκε η ψυχολογία μου, η σχέση μου με την οικογένειά μου και με τους κοντινούς μου ανθρώπους (φίλους και συγγενείς). Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα, είναι ότι καλύτερο υπάρχει! Η τεχνική είναι μοναδική και εχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Θα τα διαπιστώσετε στην υγεία, τις σχέσεις σας, την εργασία σας και την οικογένεια σας. Η μέθοδος, τα εργαλεία, η πρακτική ειναι πρωτοποριακή εφαρμογή. Για μένα είναι , ” ανεκτίμητος θησαυρός !! “.

  Ανεκτίμητος θησαυρός
  Ανδριάνα ΚατσούληΑνδριάνα Κατσούλη,

  Θέλετε να γίνετε Σύμβουλος Προσωπικής Βελτίωσης;