Ειρήνη ΑργύρηΟικονομολόγος, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης (Υπό Πιστοποίηση)

Tομείς Eξειδίκευσης
 •  Συναισθηματική Αποφόρτιση
 • Βελτίωση συναισθηματικής νοημοσύνης
 • Ανάπτυξη δεξιοτήτων
 • Μείωση Άγχους
 • Βελτίωση Θυμού
Ειδικότητες
 • Σύμβουλος Προσωπικής Βελτίωσης PdC 2021 (Προς Πιστοποίηση)
 • Σύμβουλος Κοινωνικής Συναισθηματικής Μάθησης, 2021 (Προς Πιστοποίηση)
 • Οικονομολόγος

Η Ειρήνη, καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της στο χώρο των επιχειρήσεων, έχει βιώσει τις ιδιαίτερες συνθήκες πίεσης και άγχους που καλείται κάθε μέσος εργαζόμενος να αντιμετωπίσει αλλά και κάθε απόφοιτος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που βγαίνει στην αγορά εργασίας για να ξεκινήσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Επίσης, ως καλλιτέχνης αφηρημένης ζωγραφικής η ίδια, μπορεί να συναισθανθεί και να κατανοήσει σε βάθος καλλιτέχνες πάσης φύσεως και ειδικά εικαστικούς που καλούνται να επιβιώσουν σε ένα δύσκολα απορροφήσιμο και βιώσιμο κλάδο, στην Ελλάδα της κρίσης και εν μέσω πανδημίας, όπου ο καλλιτεχνικός χώρος έχει πληγεί βαθιά.

Τέλος, υπήρξε για χρόνια στο χώρο του πρωταθλητισμού ως αθλήτρια κολύμβησης και υδατοσφαίρισης, γεγονός που της επιτρέπει να γνωρίζει πολύ καλά την συναισθηματική πίεση που δέχεται ένας αθλητής στην καθημερινότητά του.

Στόχος μου είναι να βοηθήσω ολοένα και περισσότερους ανθρώπους να αισθάνονται ευημερία και γαλήνη στην καθημερινότητά τους – να συνδεθούν με την εσωτερική τους αλήθεια

Η Ειρήνη Αργύρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από πολύ μικρή ασχολήθηκε με τον αθλητισμό σε αγωνιστικό επίπεδο: έκανε κολύμβηση, όπου πήρε πολλές πανελλήνιες διακρίσεις και στη συνέχεια υδατοσφαίριση, με την ομάδα της να αγωνίζεται σε κατηγορία Α’1 γυναικών. Μέσα από την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό απέκτησε ομαδικό και συνεργατικό πνεύμα, πειθαρχία, δύναμη και θάρρος να θέτει στόχους και να τους πετυχαίνει. Το «Νους υγιής εν Σώματι υγιεί» είναι κάτι που υποστηρίζει απόλυτα.

 Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και έκτοτε δουλεύει στο χώρο των επιχειρήσεων , όπου έχει εργαστεί στον τομέα των Λογιστικών, των Logistics, του Οικονομικού – Διοικητικού Ελέγχου, του Marketing αλλά και του Ανθρώπινου Δυναμικού. 

Παρά το ενδιαφέρον που βρίσκει στον κλάδο των επιχειρήσεων, η αγάπη της προς τον ανθρώπινο παράγοντα ήταν πάντα κυρίαρχο στοιχείο στη ζωή της. Γι’ αυτό και εργάστηκε παράλληλα ως βοηθός σχολικών μαθημάτων σε παιδιά πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και μαθηματικών σε παιδιά δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. «Η στενή σχέση και συνεργασία με τα παιδιά ωθεί κάποιον να έρθει σε επαφή με τα αληθινά συναισθήματα του παιδιού που κρύβει μέσα του, καθώς τα παιδιά είναι γεμάτα αγνότητα και αυθορμητισμό»!

Η καλλιτεχνική της φύση και το ταλέντο της στη ζωγραφική την καλούν να αφιερώσει αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο της ζωγραφίζοντας και πλέον δημιουργεί τους δικούς της πίνακες ζωγραφικής με αφηρημένο περιεχόμενο.

Η Ειρήνη υποστηρίζει το «ευ ζην» και επιδιώκει να το εφαρμόζει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της. Τα βιώματα και οι εμπειρίες της την ώθησαν να ξεκινήσει το προσωπικό της ταξίδι στο κόσμο της αυτογνωσίας και της αυτοβελτίωσης διαβάζοντας βιβλία και παρακολουθώντας σεμινάρια, ενώ συνέχισε εμβαθύνοντας στην ανθρώπινη ψυχοσύνθεση.

Σεμινάρια – Εκπαιδεύσεις:

Κάποια από τα σεμινάρια και τα εκπαιδευτικά προγράμματα που έχει παρακολουθήσει είναι:

 • “Expansion Method Consultant Diploma”, Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων
 • “SEL Consultant Diploma”, Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων
 • “Ψυχολογία για όλους”, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
 • “Η Επιστήμη των Σχέσεων”, Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο
 • “The Body – Συναισθηματική Αποκωδικοποίηση του ανθρώπινου Σώματος και των Ασθενειών του”, Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων
 • “Metamorfosis”, Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων

δημοσιεύσεις

contact details

Online

Social Profiles

επικοινωνία

Αν θέλετε, αφήστε τα στοιχεία σας.

  Θέλετε κάποια βοήθεια;

  Επικοινωνήστε μαζί μας εύκολα και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε. 

  Είναι εντυπωσιακό!! Απελευθερώθηκαν θαμμένα συναισθήματα, βελτιώθηκε η ψυχολογία μου, η σχέση μου με την οικογένειά μου και με τους κοντινούς μου ανθρώπους (φίλους και συγγενείς). Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα, είναι ότι καλύτερο υπάρχει! Η τεχνική είναι μοναδική και εχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Θα τα διαπιστώσετε στην υγεία, τις σχέσεις σας, την εργασία σας και την οικογένεια σας. Η μέθοδος, τα εργαλεία, η πρακτική ειναι πρωτοποριακή εφαρμογή. Για μένα είναι , ” ανεκτίμητος θησαυρός !! “.

  Ανεκτίμητος θησαυρός
  Ανδριάνα ΚατσούληΑνδριάνα Κατσούλη,

  Θέλετε να γίνετε Σύμβουλος Προσωπικής Βελτίωσης;