Μαρία ΠαγίδαΕπιχειρηματίας, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης (Υπό Πιστοποίηση)

Tομείς Eξειδίκευσης
  •  Συναισθηματική Αποφόρτιση,
  • Βελτίωση συναισθηματικής νοημοσύνης,
  • Ανάπτυξη δεξιοτήτων
Ειδικότητες
  • Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης
  • Πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας
  • Σύμβουλος Προσωπικής Βελτίωσης PdC 2021 (Προς Πιστοποίηση)
  • Σύμβουλος Κοινωνικής Συναισθηματικής Μάθησης, 2021 (Προς Πιστοποίηση)
  • Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων

H Μαρία Παγίδα έχει μακρά εμπειρία σε διαφορετικούς επαγγελματικούς τομείς

Πιστεύει στην εξελικτική πορεία του κάθε ανθρώπου με την απελευθέρωση του από τις περιοριστικές του πεποιθήσεις και της βίωσης μια ζωής που τον εκφράζει.

Ξεκίνησε μετά το τέλος των σπουδών της να διδάσκει αγγλικά σε δημόσια δημοτικά και γυμνάσια ως αναπληρώτρια, σε ιδιωτικά Ι.Ε.Κ και στην Σιβιτανίδειο  Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων. Κατόπιν το 1996 συμμετέχοντας στον 1ο πανελλήνιο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, ξεκίνησε την 15 έτη επαγγελματική της διαδρομή στην Δημόσια Διοίκηση.

Εργάστηκε στις Διεθνείς Σχέσεις του Υπουργείου Υγείας, στο τμήμα Ευρωπαϊκών Θεμάτων Έχει συμμετάσχει στην προετοιμασία Συμβουλίων Υπουργών, σε διοργανώσεις συνεδρίων και στην προετοιμασία της Ελληνικής  Προεδρίας της Ε.Ε του 2002

Στην συνέχεια μετακομίζοντας στην Λέσβο εργάστηκε στο Υπουργείο Αιγαίου. Ασχολήθηκε αρχικά με θέματα νησιωτικής πολιτικής και την τελευταία  τετραετία της δημοσιοϋπαλληλικής της καριέρας εργάστηκε στο Γραφείο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Το 2011 μεταπηδάει στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα ανέλαβε την διαχείριση του οικογενειακού Ξενοδοχείου  (Boutique Hotel Olympias) με επιτυχία.

Στην πολυετή δραστηριότητα της  κοινός παρονομαστής όλων ήταν η επικοινωνία και διαχείριση σχέσεων, είτε είχε να κάνει με παιδιά, είτε με Έλληνες και Ευρωπαίους  αξιωματούχους είτε με πελάτες διαφόρων εθνικοτήτων, επιπέδου και επαγγέλματος Σε αυτό την βοήθησε η μελέτη με οτιδήποτε είχε να κάνει με την ανθρώπινη συμπεριφορά και ψυχολογία και η πρακτική εφαρμογή του στην εργασία της.

δημοσιεύσεις

contact details

Online

Social Profiles

Θέλετε κάποια βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας εύκολα και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε. 

Είναι εντυπωσιακό!! Απελευθερώθηκαν θαμμένα συναισθήματα, βελτιώθηκε η ψυχολογία μου, η σχέση μου με την οικογένειά μου και με τους κοντινούς μου ανθρώπους (φίλους και συγγενείς). Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα, είναι ότι καλύτερο υπάρχει! Η τεχνική είναι μοναδική και εχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Θα τα διαπιστώσετε στην υγεία, τις σχέσεις σας, την εργασία σας και την οικογένεια σας. Η μέθοδος, τα εργαλεία, η πρακτική ειναι πρωτοποριακή εφαρμογή. Για μένα είναι , ” ανεκτίμητος θησαυρός !! “.

Ανεκτίμητος θησαυρός
Ανδριάνα Κατσούλη

Θέλετε να γίνετε Σύμβουλος Προσωπικής Βελτίωσης;