Μαριάννα Αστροδένη ΦραγκάκηΕπιχειρηματίας, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης (Υπό Πιστοποίηση)

Tομείς Eξειδίκευσης
 • Ψυχική – Συναισθηματική Αποφόρτιση
Ειδικότητες
 • Σύμβουλος Προσωπικής Βελτίωσης PdC 2021 (Προς Πιστοποίηση)
 • Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου
 • Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων
 • Web Design
 • Life Coaching AC Accredited (Προς Πιστοποίηση).

Η Αστροδένη Μαριάννα Φραγκάκη ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον χώρο των οικονομικών σπουδάζοντας ως φοροτεχνικός και διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων στο Α.Τ.Ε.Ι. Πειραιά.

Κάποια από τα δυνατά της σημεία είναι η ένδειξη συμπόνοιας, το μένος της για την φροντίδα των άλλων, οι επικοινωνιακές της ικανότητες, η αγάπη για ζωή, η καλή μνήμη της, η οργανωτική της ικανότητα και το όραμα της για την ένταξη νοοτροπίας ανάπτυξης στα σχολεία!

Συμπλήρωσε τις σπουδές της στο ΕΚΠΑ πάνω στο web design. Εργάσθηκε επί το πλείστον ως λογίτρια, τραπεζικός υπάλληλος, καθώς επίσης και ως ασφαλιστικός σύμβουλος, εμπορικός αντιπρόσωπος, σύμβουλος επικοινωνιών. Ολοκλήρωσε την καριέρα της σε αυτούς τους τομείς ως υπέυθυνη σε μια ξενοδοχεική μονάδα. Στα 35 της αποφάσισε να ακούσει την καρδιά της και να προσφέρει περισσότερα στον τομέα της αυτοβελτίωσης παρακολουθώντας σεμινάρια αυτοβελτίωσης και ξεκινώντας σπουδές ως Σύμβουλος Προσωπικής Βελτίωσης στο Ε.Κ.Σ. και Life Coach στο ΕΚΠΑ. Οι εμπειρίες της ήταν η αφορμή να μετουσιώσει την αγάπη της προς τον συνάνθρωπο επιλέγωντας τον δρόμο της προσφοράς. Λατρεύει την δια βίου μάθηση, την φύση, τα ζώα, την γιόγκα, το τραγούδι, τον χορό και την μαγειρική! Έχει ασχοληθεί με εναλλακτικές – ενεργειακές θεραπείες και εκπαιδεύεται συνεχώς στο κομμάτι του well-being!

δημοσιεύσεις

contact details

Online

Social Profiles

επικοινωνία

Αν θέλετε, αφήστε τα στοιχεία σας για την κα. Κουβατσέα και εμείς θα της τα μεταβιβάσουμε.

  Θέλετε κάποια βοήθεια;

  Επικοινωνήστε μαζί μας εύκολα και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε. 

  Είναι εντυπωσιακό!! Απελευθερώθηκαν θαμμένα συναισθήματα, βελτιώθηκε η ψυχολογία μου, η σχέση μου με την οικογένειά μου και με τους κοντινούς μου ανθρώπους (φίλους και συγγενείς). Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα, είναι ότι καλύτερο υπάρχει! Η τεχνική είναι μοναδική και εχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Θα τα διαπιστώσετε στην υγεία, τις σχέσεις σας, την εργασία σας και την οικογένεια σας. Η μέθοδος, τα εργαλεία, η πρακτική ειναι πρωτοποριακή εφαρμογή. Για μένα είναι , ” ανεκτίμητος θησαυρός !! “.

  Ανεκτίμητος θησαυρός
  Ανδριάνα ΚατσούληΑνδριάνα Κατσούλη,

  Θέλετε να γίνετε Σύμβουλος Προσωπικής Βελτίωσης;