Ναταλία ΝιώραΚοινωνιολόγος - Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης (Personal Development Therapist – Expansion Θεραπεύτρια)

Tομείς Eξειδίκευσης
 • Ψυχική και Συναισθηματική Αποφόρτιση
 • Βελτίωση Συναισθηματικής Νοημοσύνης
 • Μείωση Άγχους
 • Βελτίωση Θυμού
Ειδικότητες
 • Κοινωνιολόγος (Πάντειο Πανεπιστήμιο) (2003)
 • Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης (2020)
 • Σύμβουλος Κοινωνικής Συναισθηματικής Μάθησης (2021)
 • Γραφίστρια

Ονομάζομαι Ναταλία Νιώρα και είμαι απόφοιτη Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου, ως ανήσυχο πνεύμα με πολλαπλά ενδιαφέροντα, θέλησα να ικανοποιήσω την καλλιτεχνική μου κλίση σπουδάζοντας στη συνέχεια Γραφιστική και εξασκώντας την επί 10 έτη. 

Παράλληλα, συνέχιζα την εκπαίδευση για την προσωπική μου εξέλιξη, αναπτύσσοντας νέες δεξιότητες, όπως ξένες γλώσσες, προγράμματα Η/Υ, μαθήματα φωτογραφίας κλπ.

Τα τελευταία 8 χρόνια, εμφανίστηκε στη ζωή μου ο κόσμος της προσωπικής ανάπτυξης, υπενθυμίζοντας μου την αγάπη μου για τον άνθρωπο. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, ήθελα πάντα να εξελίσσομαι μαθαίνοντας νέα πράγματα και να αναζητώ απαντήσεις. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης καθώς και σεμινάρια του εναλλακτικού χώρου. 

Από το 2019, αποφάσισα να εμπλουτίσω τις σπουδές μου. Ολοκλήρωσα το ετήσιο τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Αιγαίου και εκπαιδεύτηκα στην Μέθοδο Άμεσης Προσωπικής Βελτίωσης Expansion Method, καθώς και τη Δονητική Διεύρυνση (ή θεραπεία των Κρυστάλλινων Χεριών).

Αυτή την περίοδο, εκπαιδεύομαι ως Σύμβουλος Κοινωνικής Συναισθηματικής Μάθησης από το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων και παρακολουθώ το ετήσιο τμήμα Θετικής Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. 

Γνωρίστε την Ναταλία Νιώρα και την γλυκιά και ουσιαστική βοήθεια που προσφέρει. Μαζί της θα αντιμετωπίσετε τις μεγαλύτερες σας φοβίες και θα βγείτε νικητές.

 • Συμμετοχή  στη 2η Δράση Κοινωνικής Ενδυνάμωσης που διοργάνωσε η Expansion Method, παρέχοντας θεραπείες Ψυχικής και Συναισθηματικής Αποφόρτισης σε καρκινοπαθείς, μέλη του Συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι. (Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών)
 • Συμμετοχή στην 4η Ημερίδα Προσωπικής Βελτίωσης του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων και της Expansion Method. Μελέτη – Παρουσίαση: «Η θεραπεία του φόβου της επαφής (Σωματικής και Συναισθηματικής)»

https://emoducation.com/4i-imerida-prosopikis-exelixis/

 • Υπεύθυνη εικαστικών δράσεων σε φιλανθρωπικά ιδρύματα μέσω του εθελοντικού οργανισμού “Worldventures Foundation”

 [Ίδρυμα «Παμμακάριστος», Ελληνική Εταιρεία για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας,  Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας, Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Ορίζοντες (Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες), Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, Make a wish, Χαμόγελο του Παιδιού]

δημοσιεύσεις

contact details

6944270659
Online

Social Profiles

επικοινωνία

Αν θέλετε, αφήστε τα στοιχεία σας.

  Θέλετε κάποια βοήθεια;

  Επικοινωνήστε μαζί μας εύκολα και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε. 

  Είναι εντυπωσιακό!! Απελευθερώθηκαν θαμμένα συναισθήματα, βελτιώθηκε η ψυχολογία μου, η σχέση μου με την οικογένειά μου και με τους κοντινούς μου ανθρώπους (φίλους και συγγενείς). Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα, είναι ότι καλύτερο υπάρχει! Η τεχνική είναι μοναδική και εχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Θα τα διαπιστώσετε στην υγεία, τις σχέσεις σας, την εργασία σας και την οικογένεια σας. Η μέθοδος, τα εργαλεία, η πρακτική ειναι πρωτοποριακή εφαρμογή. Για μένα είναι , ” ανεκτίμητος θησαυρός !! “.

  Ανεκτίμητος θησαυρός
  Ανδριάνα ΚατσούληΑνδριάνα Κατσούλη,

  Θέλετε να γίνετε Σύμβουλος Προσωπικής Βελτίωσης;