Γιούλα ΚουβατσέαΕπιχειρηματίας, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης (Υπό Πιστοποίηση)

Tομείς Eξειδίκευσης
 •  Συναισθηματική Αποφόρτιση,
 • Βελτίωση συναισθηματικής νοημοσύνης,
 • Ανάπτυξη δεξιοτήτων
Ειδικότητες
 • Σύμβουλος Προσωπικής Βελτίωσης PdC 2021 (Προς Πιστοποίηση)
 • Σύμβουλος Κοινωνικής Συναισθηματικής Μάθησης, 2021 (Προς Πιστοποίηση)
 • Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων

Η Γιούλα Κουβατσέα χαρακτηρίζεται από την επιθυμία της να προσφέρει στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο και να ενισχύσει άτομα που χρειάζονται βοήθεια. Είναι δυναμική, επικοινωνιακή, αισιόδοξη και μεταδίδει την θετική της ενέργεια.

Η ενσυναίσθηση και η φροντίδα της είναι τα δυνατά της στοιχεία. Μαζί της θα βρείτε τον ιδανικό συνοδοιπόρο στον δρόμο της προσωπικής σας βελτίωσης.

Η Γιούλα Κουβατσέα έχει εργαστεί στο τομέα του τουρισμού για 15 χρόνια. Αφοσιώθηκε στο μεγάλωμα των παιδιών της αναπτύσσοντας παράλληλα έντονη κοινωνική δράση και εθελοντισμό στην κοινότητα της και τα σχολεία. Οργάνωσε και συντόνισε πολλές εκδηλώσεις και bazaar στα πλαίσια της φιλανθρωπικής της δραστηριότητας. Βραβεύτηκε το 2017 από την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Γλυφάδας για την προσφορά της στο έργο του συλλόγου τους.

Υπήρξε ταμίας και μέλος του ΔΣ της HOMESTART, οργάνωσης μη κερδοσκοπικής με επίκεντρο την ενίσχυση και ενδυνάμωση των οικογενειών με μικρά παιδιά.

Ξεκίνησε το ταξίδι της προσωπικής της ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης παρακολουθώντας πολλά σεμινάρια και συμμετέχοντας σε κλειστές ομάδες. 

Εκπαιδεύτηκε σαν σύμβουλος Προσωπικής Βελτίωσης Pdc και Κοινωνικής Συναισθηματικής Μάθησης SEL

δημοσιεύσεις

contact details

Λαζαράκη 30, Γλυφάδα

Social Profiles

επικοινωνία

Αν θέλετε, αφήστε τα στοιχεία σας για την κα. Κουβατσέα και εμείς θα της τα μεταβιβάσουμε.

  Θέλετε κάποια βοήθεια;

  Επικοινωνήστε μαζί μας εύκολα και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε. 

  Είναι εντυπωσιακό!! Απελευθερώθηκαν θαμμένα συναισθήματα, βελτιώθηκε η ψυχολογία μου, η σχέση μου με την οικογένειά μου και με τους κοντινούς μου ανθρώπους (φίλους και συγγενείς). Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα, είναι ότι καλύτερο υπάρχει! Η τεχνική είναι μοναδική και εχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Θα τα διαπιστώσετε στην υγεία, τις σχέσεις σας, την εργασία σας και την οικογένεια σας. Η μέθοδος, τα εργαλεία, η πρακτική ειναι πρωτοποριακή εφαρμογή. Για μένα είναι , ” ανεκτίμητος θησαυρός !! “.

  Ανεκτίμητος θησαυρός
  Ανδριάνα ΚατσούληΑνδριάνα Κατσούλη,

  Θέλετε να γίνετε Σύμβουλος Προσωπικής Βελτίωσης;